با سخنرانی رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار می‌شود:
نخستین همایش بین‌المللی «دیپلماسی زیارت»
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی خبر داد:
حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب؛
امیدِ آن دارم که هم‌چنان پرچم تقریب در هند، برافراشته بماند
به قلم محمد رجایی‌نژاد دانش‌آموخته دانشگاه ادیان و مذاهب؛
رابطه سنت و تجدد؛ روی‌کردها و قرائت‌ها؛ با تأکید بر آرای امام خمینی(ره)

تاریخ انتشار: 1399/11/29

دانشگاه ادیان همکار علمی مسلط به زبان عربی جذب می‌کند

دکتر رحمان بوالحسنی از جذب همکار آموزشی و پژوهشی مسلط به تدریس به زبان عربی در راستای گسترش فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه ادیان و مذاهب خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر رحمان بوالحسنی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ادیان و مذاهب از جذب همکار آموزشی و پژوهشی در دانشگاه ادیان و مذاهب خبر داد.

وی گفت: آن دسته از طلابی که توانایی مکالمه و تدریس به زبان عربی را داشته و دارای مدرک دکتری یا سطح چهار می‌باشند، باید برای بررسی سوابق علمی و عمومی، ضمن ثبت‌نام در سامانه پذیرش دانشگاه ادیان و مذاهب اقدام به بارگزاری فایل رزومه خود از طریق سامانه پذیرش نمایند.

بوالحسنی گفت: معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ادیان و مذاهب پس از بررسی سوابق ارسال شده برای تدریس و فعالیت‌های علمی ـ پژوهشی از طلاب دارای شرایط دعوت به عمل خواهد آورد.

وی درباره مدارک مورد نیاز برای ثبت نام در سامانه پذیرش گفت: عکس بارگزاری عکس پرسنلی، شناسنامه یا کارت ملی، سوابق آموزشی و پژوهشی، سوابق تبلیغی، فعالیت‌های علمی و اجرایی و آشنایی با زبان‌های خارجی ازجمله شرایط و مدارک لازم برای ارسال درخواست می‌باشد.

برچسب ها : دکتر بوالحسنی, همکار آموزشی, تدریس عربی, دانشگاه ادیان و مذاهب