گزارش نشست علمی آیت الله دکتر مبلغی
نشست علمی تقریب به مناسبت هفته وحدت
طالبان و وحدت اقوام و مذاهب، گمشده افغانستان

تاریخ انتشار: 1401/07/23

حجت‌الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن نواب، ریاست دانشگاه ادیان و مذاهب و همچنین معاون فرهنگی جناب آقای دکتر خامه‌یار در افتتاحیه سی‌وششمین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی حضور یافتند.

با حضور رئیس و معاون فرهنگی دانشگاه سی و ششمین کنفرانس بین المللی وحدت برگزار شد.

به گزارش گروه تقریب دانشگاه، سی و ششمین دوره کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی با محوریت «اتحاد اسلامی، صلح و پرهیز از تفرقه و تنازع در جهان اسلام، راهکارهای اجرایی و اقدامات عملیاتی» در روز چهارشنبه ۲۰ مهرماه ۱۴۰۱ آغاز به کار کرد.

در افتتاحیه حضوری این مراسم که در سالن سران برگزار شد رئیس جمهور، حجت‌الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی سخنرانی کرد. ایشان ضمن تبریک ولادت پیامبر اسلام(ص) و امام صادق(ع) و خوشامدگویی به علمای جهان اسلام حاضر در کنفرانس گفت پیش‌بینی‌ها و پیشگیری از تفرقه جهان اسلامی و هم افزایی و همفکری علمای اسلامی از مهمترین اهدف این کنفرانس است.

سید ابراهیم رئیسی در این کنفرانس با اشاره به اینکه انسان معاصر با اتکا به خدا و آموخته‌های دینی می‌تواند زندگی سعادتمندی برای خود رقم بزند، افزود: جامعیت دین به انسان این قوت را می‌دهند که در مقابل تهاجم فرهنگی و نسخه‌های ارائه‌شده از غرب و شرق که هیچ تناسبی با زندگی دین‌مدارانه ندارد، ایستادگی کند.

وی ادامه داد: این کنفرانس کمک می‌کند که به درک مشترک بین همه شخصیت‌های اثرگذار در جهان اسلام که چه سرمایه عظیمی به اسم دین و دینداران و مسلمانان و معتقدان به دین، سرزمین‌های اسلامی، جوانان با گرایش به معنویت و دین، روحیه مقاومت و ایستادگی در مقابل دشمن و آماده بودن برای زندگی دین مدارانه، نیروهای فرهیخته و عالم و عامل برای اندیشه در مقابل جریان الحادی و سکولار و تکفیری داریم.

خاطر نشان می‌شود که حجت‌الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن نواب ریاست دانشگاه ادیان و مذاهب به همراه معاون فرهنگی جناب آقای دکتر خامه‌یار نیز در مراسم افتتاحیه این کنفرانس بین‌المللی حضور داشتند.

برچسب ها : کنفرانس وحدت, حجت‌الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن نواب, ریاست دانشگاه, معاون فرهنگی