راه حل رسیدن به تقریب مذاهب این است که مبانی را در حوزههای همدیگر تدریس کنیم؛ کتابی از اعتقادات ما در آنجا تدریس بشود؛ ولو این تدریس، با انتقاد همراه باشد و همچنین مباحث اصولی و فقهی آنها را جدی بگیریم و از بن رد نکنیم.
محتوای آموزشی خود را با استفاده از ظرفیت علمی بالا که نشأت گرفته از اعضای هیأت علمی دانشگاه است و نیز امکانات و تجهیزات فراهم شده تولید میکنیم.
برای طلاب فاقد مدرک سطح دو دبیرخانه که در این آزمون پذیرفته میشوند مدرک سطح دو صادر خواهد کرد
مقام معظم رهبری از رهبران بهنام جهان هستند و کشور را به بهترین شکل ممکن رهبری کردهاند.
گفتگوی صمیمی روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب با حجت الاسلام والمسلمین دکتر حمیدرضا شریعتمداری رئیس دانشکده فلسفه
امروز بیرون از حوزه اسلام، توجه به تشیع بسیار زیاد شده است و مؤسسات و مراکز علمی و آکادمیک بسیاری درباره شیعهشناسی در سراسر جهان فعال هستند.
تحصیل در حوزه مذاهب اسلامی ضرورت امروز جامعه است.
همدردی و توصیه های مقام معظم رهبری و خدماتی که سایر ارگان های دولتی به مردم سیل زده انجام میدهند، میتواند بهترین وسیله برای خنثی کردن تبلیغات دشمنانی باشد که عقیده دارند در شرایط بحران به اهل سنت ایران رسیدگی های لازم صورت نمیگیرد.
ایران و ترکیه دو قطب معتدل جهان اسلام هستند. ترکیه نه سابقه وهابیگری، نه سلفیگری و نه تندروی دارد. ترکیه نماد اسلام اعتدالی سنّی و ایران نماد اسلام اعتدالی شیعه است.
اهلبیت تاکید زیادی داشتند که شیعیان ادب جعفری را رعایت کنند
در کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی، که تمام فرق و مذاهب گرداگرد هم جمع می شوند، باید پیشینه مسجد الاقصی به ویژه در سدههای اخیر تبیین گردد.
برای مبارزه با افراطگرایی در بین شیعیان، اولین چیزی که باید روی آن تبلیغ شود، شیوه اهلبیت(ع) در تحمل مخالف است.
مسئول دفتر اجتماعی سیاسی حوزه های علمیه بُعد تقریبی و نگاه وحدت آفرین آیت الله العظمی بروجردی را از مهمترین خلأهای آن دوران توصیف کرد و گفت: نگاه تقریبی و وحدت آفرین معظم له یکی از مهمترین ابعاد شخصیتی این مرجع عالی قدر بود.
در طول تاریخ حوزههای علمیه همواره با تکیه بر اعتماد مردم و جایگاهی که در میان مردم داشتند به کمکهای مردمی و وجوهات دینی وابسته بودند
در تمام دنیا هیچ راهنمایی را بهتر از اهلبیت(ع) پیدا نمیکنیم. راه اهلبیت(ع) راهی است که وقتی در آن قدم بگذاریم، فقط به شیعه خدمت نکردهایم، فقط به اسلام خدمت نکردهایم، بلکه به انسانیت و عدالت هم خدمت کردهایم.
امام حسن عسکری(ع) تأکید بسیاری داشتند که شیعیان با سایر مسلمانان و پیروان سایر مذاهب ارتباط و تعامل مثبت و هم زیستی مسالمت آمیز داشته باشند.
دانشجویان استادان فردا هستند و جامعه علمی هم در خدمت آنها است و هم آیندهاش با حضور آنها تأمین میشود
مشکل این است که در هفت هشت قرن اخیر، مراودات فکری درونی جهان اسلام با نقاط مختلف خود، زیاد نیست و کمتر افراد از احوال اقوام دیگر حتی مسلمان اما متفاوت با خود خبر دارند.
بردن آبروی افراد جزء گناهان کبیره است و اسلام به شدت در مقابل هر چیزی که به آبروی افراد ضرر بزند، میایستد.
دبیرکل اتحادیه جهانی زنان مسلمان با تأکید بر نقش اساسی فرهیختگان و نخبگان در جامعه اسلامی خاطرنشان کرد: اگر از این حقیقت تغافل کنیم قطعا نمیتوانیم هدایت علمی و اعتقادی صحیحی را در جامعه اسلامی داشته باشیم.
|
دانشکده ها دانشکده شیعه شناسی |
خدمات فناوری اطلاعات سامانه جامع آموزش |
درباره ما رسالت و وظیفهی اسلامی فرهیختگان حوزوی و دانشگاهی است که از قبیل آسیبها و خسارتها جلوگیری و با اقدامات سنجیده، علمی و عملی در رفع و یا حداقل مهارکردن این مشکل تلاش کنند. این رسالت خطیر دانشگاه ادیان و مذاهب را برانگیخت تا اقدام به تأسیس دفتر تقریب مذاهب بنماید و در امر پژوهش در باب وحدت اسلامی گام برداشته، در راه اعتلای امت اسلامی و تفاهیم مذهبی مسلمانان انجام وظیفه کند. |